top of page

AZURE MARINE ADVISERS  és una empresa que opera en el sector marítim i proveeix una àmplia gamma de serveis relacionats amb reclamacions, incidents i prevenció.
L'equip de professionals está compost per Llicenciats en Nàutica, Enginyers Navals, Comissaris d'Avaries, Perits, Experts i Advocats amb més de 20 anys d'experiència treballant al més alt nivell en el sector del transport marítim. Duem a terme peritatges, brindem assessorament tècnic, portem reclamacions i solucionem incidents en representació de Clubs de P&I, Companyies Asseguradores de Casc i Màquina, Armadors, Noliejadors, NVOCC, Operadors Portuaris, Agents d'Assegurances, Asseguradores de mercancies, Agents  Consignataris  de vaixells, Embarcadors, Receptors, Transitaris, etc. Mitjaçant la nostra oficina principal a Barcelona, i  les  nostres subsidiàries  a Buenos Aires (Argentina) i Dakar (Senegal), AZURE MARINE ADVISERS  oferim serveis  d'alta  qualitat  a  Europa,   Amèrica  Llatina  i  Àfrica  Occidental.   A  més, 

gràcies a una sòlida xarxa internacional de Comissaris d'Avaries, Experts i Advocats,  operem en gairebé tot el mon mantenint el nostre compromís de qualitat.

bottom of page