top of page

Jachten

jachtenjatchen, super-jachten en kleine ambachtelijke

Onze technische staf kan Verzekeraars en eigenaren helpen bij het bepalen van de oorzaak en de omvang van eventuele schade die jachten om nauwkeurig de kosten van de reparaties te beoordelen. We hebben ook te maken met de scheepswerven en workshops om repair rekeningen kunnen negocieren indien nodig.

 

 

De aard van de onderzoeken die we uitvoeren zijn onder andere:

Aan de grond, Botsingen en Towage

De onmiddelijke tussenkomst van een landmeter is een must in dit soort zaken. Wij vergewissen ons van de zaak en de omvang van de schade, maar verzamelen ook bewijsmateriaal en geven technisch advies met betrekking tot de best mogelijke manieren om te repareren of refloat van elk jacht,laten slepen naar een veilige ligplaats of verwijdering van wrakresten. We kunnen onze opdrachtgevers helpen bij het ​​onderhandelen over de reparatie rekeningen met het werven en workshops alsmede de diensten van een sleepbedrijf.

Wij beschikken over de nodige apparatuur om robotachtige gefilmd onderwater inspecties uit te voeren, hetzij om beschadigde rompen, pijpleidingen, kades, enz. inspecteren, of voor een wrak tussen 1 en 120 meter diepte te controleren. We kunnen ook robot inspecties tot 500 meter diepte uitvoeren tegen zeer concurrerende tarieven. Deze vorm van controle is zeer nuttig, niet alleen om het bestaan ​​of de omvang van een mechanische schade te beoordelen, maar ook als een voorzorgsmaatregel om de toestand van de romp te kennen voorafgaand aan de droogdok reparaties.

Onderwater inspecties

bottom of page