top of page

Marine Onderzoeken

We hebben een team van deskundigen en Experts met diverse achtergrond, waaronder Master Mariners, Marine Engineers, Naval Architects en Nautische Experts met grote ervaring in droogdok en voorlopige reparaties, aanvaringen, aan de grond lopen, morsen, overslag evenals alle normale aktiviteiten zoals laden , afvoer, overslag, top-off, etc.

De aard van de onderzoeken die we uitvoeren zijn onder andere:

P&I

Wij doen onderzoeken op elk type P & I uit, van een omgevallen container unit tot een groot ongeval. Van dag tot dag gaan we om met zeewater lekkage, schade aan de lading, pre-loading onderzoek, lekkage, morsen, overstroming, brand, aarding, verontreiniging lading, tekort en diefstal zaken, waarin de oorzaak en de omvang van de schade / tekort signaleren en adviseren onze klanten op de best mogelijke manier om een ​​probleem op te lossen. Wij handelen altijd op “sans prejudice “ basis, met een zeer toegewijde en pro-actieve houding in het vinden van de beste manier om een ​​verlies te beperken.

Ontwerp Beoordeling en weegburg schall, schall controles 

De ontwerptekst van de beoordelings berekening is de meest voorkomende manier van het bepalen van het gewicht van de lading stortgoed geladen aan boord van, of ontslagen van, een vessel. De nauwkeurigheid van een ontwerp-onderzoek hangt voornamelijk af op de deskundigheid van de persoon die verantwoordelijk is voor het uitlezen tijdens de zeereis. Tijdens de eerste en definitieve ontwerp schouwing, de zeegang en andere componenten. Ook de wijze waarop de waarden vermeld in de tabellen hygroscopisch beschouwd worden in de resultaten van de berekeningen. Onze experts voeren zeer nauwkeurige onderzoeken door, rekening houdend met alle natuurlijke en fysieke factoen en wij bieden onze klanten de relevante certificaten en de ondersteunende documenten en gegevens die tijdens onze aamwezigheid worden verzameld. Indien gewenst kunnen wij ook weightbridge schaal controles uit te voeren

Onderwater inspecties

Wij beschikken over de nodige apparatuur om robot gefilmde onderwater inspecties uit te voeren, in heldere en kalme wateren, hetzij om beschadigde rompen, pijpleidingen, kades, enz. inspecteren of om een wrak tussen 1 en 120 meter diepte te controleren. We kunnen ook robot inspecties tot 500 meter diepte laten uitvoeren.

Bunker Schouwing

Een bunker onderzoek is van cruciaal belang om discrepanties tussen de gecontracteerde hoeveelheden en de hoeveelheden brandstof te vermijden. Het is ook nuttig om verbruikscijfers te berekenen en nadere studie van de prestaties. Indien noodzakelijk, kunnen we de Masters te helpen bij het ​​schrijven van de meest convenierende t opmerkingen in de uitkomsten, om de belangen van onze principalen te beschermen. 

Toezicht en controle van laad-en loswerkzaamheden

Hatch afdichting / unsealing Certificaten

Met meer dan 20 jaar ervaring in het veld, ons personeel is in staat om nauwkeurig toezicht te houden op het laden en lossen operations voor vrijwel elke soort lading (containers, bulk, vloeistoffen, project, voertuig, pallets, etc, hetzij in LO-LO, RO-RO of multimodale schepen). Indien gewenst kunnen wij u ook voorzien van de relevante certificaten voor het afdichten of ontzegeling van de luiken.

On-Off huren en pre-purchase voorwaarde onderzoeken

Naargelang onze opdrachtgever’s eisen, kunnen we snelle en zeer gedetailleerde on-hire, off-hire en pre-purchase expertises uitvoeren. We bepalen de werkelijke toestand van de schepen die worden overgenomen of gecharterd en de klant voorzien van een gedocumenteerde onafhankelijk bewijs van de werkelijke toestand. Onze klanten een gedetailleerd rapport aanbieden dat een irreplaceble bewijs is om claims die kunnen ontstaan ​​als gevolg van schade aan vessel of cargo.

 

 

 

 

Onze beste technici begeleiden cargo operaties, de beoordeling van de toestand van de onderdelen, de behandeling en de lading, evenals het vastzetten, en de manier waarop en de positie waarin zij moeten worden opgeborgen en vastgezet aan boord.

Project Cargoes

Groundings, Collisions en General Averages

De onmiddelijke tussenkomst van een landmeter is een must in deze zaken. We controleren niet alleen de oorzaak van het incident, maar verzamelen ook bewijsmateriaal te verzamelen en geven technisch advies met betrekking tot de best mogelijke manieren om schepen te refloaten, het verwijderen van alle wrak-stukken, transfer van ​​lading in een ander schip of schuiten. In de belangrijkste havens van de landen waarin we gevestigd zijn, hebben we de rampenplannen voor elk van deze soort incidenten ontwikkeld.

Vervuilingen - Morsingen 

Wij doen onderzoek naar milieu-incidenten, het bepalen van de oorzaak en, indien gewenst, geven we de impact op de natuurlijke omgeving.Ervaring in zowel de juridische en technische aspecten geven we advies aan onze klanten om dit soort incidenten voorkomen.

We bewaken en coördineren schoonmaakwerkzaamheden, wanneer dat nodig is.

Drijvende en vaste objecten

Onze interventie in dit soort gevallen is niet alleen nodig om de oorzaak en de omvang van de geleden schade door vaste en drijvende objecten zoals kades, steigers, pontons, monobuoys, gantry en wal kranen, haven-eindapparatuur en anderen te bepalen, maar ook om te helpen onze klanten bij het bepalen van de kosten van de reparaties en eventuele gevolgschade (winst, van huur, etc).

 Containers apparatuur

Om de verliezen te stoppen en om uw apparatuur in goede staat te houden, bepalen we de fysieke conditie van de containers, van een 20 'droge lading container naar een IMO 1, reefers, geopende tops en een flat-racks, alles volgens vaste voorschriften . We regelen met container yards en workshops, en hebben externe reefer en tank-tainer technici die ons kunnen helpen in een bepaalde materie, indien zo nodig.

Hull & Machinery

Onze brede ervaring met betrekking tot de scheepswerf, droogdok-en voorlopige reparaties, helpen in het begeleiden van de underwriters voor de eerste evaluatie van de schade tot aan de laatste onderhandelingen over reparaties. We voeren ook onderzoek om de oorzaak van de schade / incident te bepalen.

bottom of page